Kristin Korb Trio feat. Mathias Heise på mundharpe
11. december 2017
20:00
København K
Jazzhus Montmartre
Entré kr. 100 (kun dørsalg)
Find vej

Julejazz når vi tager flaget ned….

Så lukker og slukker vi i Unicorn Jazz. Efter næsten 40 års eksistens og utallige gode og spændende koncerter med et bredt udsnit af dansk jazz’ ældre og yngre kræfter (og såmænd også en del udenlandske gæster), trækker de bevilgende myndigheder nu stikket.

Vi er sikre på at tusindvis af gæster gennem årene har haft glæde af vores eksistens, og vi lukker med manér:

Er der (eller var der) plads til en udenlandsk tilvandret bassist i et land, der har fostret Ørsted, Lundgaard, Vinding, Stief, Rasmussen, Fonnesbæk, Ginman m.fl. ?

Jo, det har der vist sig at være, og også i dén grad, for Kristin Korb er en herligt velspillende, swingende og alsidig bassist der trækker på den stilistiske arv fra Ray Brown. At hun også er en charmerende sanger, nævner vi bare for fuldstændighedens skyld. Hun har til lejligheden sammensat et juleorienteret program, og til at sprede den gode stemning, har hun allieret sig med Magnus Hjorth (klaver) og Snorre Kirk (trommer), to af dansk jazz’ på samme tid travleste og mest talentfulde kræfter, ikke mindst kendt fra Kirks kvintet og sekstet + Mathias Heise på mundharpe (Ben Webster prisvinder 2017).

Lejligheden er trist, men musikken bliver varm og god, lige hvad vi alle har brug for på en rå decemberaften.

Så kom og vær med til at lukke og slukke for den entusiastiske forening UNICORN jazz.

Tak til alle de, som gennem årene har støttet os på mange forskellige måder.